banner

„iPhone“ gaubto viduje yra keletas funkcijų ir parametrų. Kai kurie iš jų yra skirti padėti mums tapti produktyvesniems, kiti - mums padėti bendrauti. Nustatymuose yra dar viena galimybė, vadinama iš naujo, kuri naudojama retai. Kas atsitiks iš naujo nustatant „iPhone“?

Jūs nenaudosite nustatymo iš naujo parinkties dažnai, bet kai tai padarysite, tai gali būti gelbėjimo priemonė. Supraskime, kas tai yra, kaip jį naudoti, kodėl ir kada jums to reikia, ir atsargumo priemones, kurių turite imtis prieš naudodamiesi.

Pradėkime.

Kas yra Reset

Atstatymo parinktį galite rasti skiltyje „Nustatymai“> „Bendrieji“.

Atstatymo parinktis dar padalyta į 6 papildomas parinktis.

Iš esmės, iš naujo nustatant pasirinktus nustatymus, jie sugrąžinami į numatytuosius nustatymus. Taip, kaip buvo pirmą kartą įsigijus „iPhone“. Kai kurie vartotojai tai taip pat vadina gamykliniais nustatymais, nes taip buvo, kai pirmą kartą išėjo iš namų (gamyklos). Kai paspausite tą atkūrimo mygtuką, prarasite visus asmeninius nustatymus, duomenis ir pakeitimus.

Taip pat apie „Guiding Tech“

5 populiariausi „iOS 13“ žemėlapių patarimai ir gudrybės, kaip jį protingai naudoti

Skaityti daugiau

Kodėl arba kada reikia atkurti „iPhone“

Šiam drastiškam žingsniui gali būti daugybė priežasčių. Pirmasis yra tas, kad jūs ketinate parduoti savo „iPhone“. Perkate naują, bet prieš parduodant turite jį švariai nušluostyti. Jūs nenorite, kad naujasis pirkėjas galėtų pasiekti jūsų asmeninius duomenis, nuotraukas, failus ir dar daugiau.

Greičiausias ir lengviausias būdas tai padaryti yra iš naujo nustatant „iPhone“. Nuvalykite jį švariai ir grąžinkite atgal taip, kaip gavote.

Kita priežastis gali būti klaidos, klaidos ar kenkėjiškos programos, kurios paprasčiausiai nepaliks jūsų ramybėje. Nors yra būdų, kaip pašalinti įprastas „iPhone“ problemas, kartais liko vienintelis nustatymas iš naujo.

Žemiau aptarsime atskiras atstatymo parinktis.

Atsargumo priemonės prieš atkuriant „iPhone“

Vienu žodžiu: Atsarginė kopija. Dabar mes žinome, kas nutinka, kai iš naujo nustatote „iPhone“. Tai sunaikins (ištrins) viską, o tai, atsižvelgiant į pasirinktą atkūrimo parinktį, reiškia, kad bus prarasti visi jūsų duomenys ir nustatymai. Protingas dalykas, kurį reikia padaryti, tai prieš imantis atsarginių kopijų, pasidaryti atsarginę kopiją.

„Apple“ yra daug lengviau pasidaryti atsargines kopijas, ypač lyginant su „Android“, kur skirtingi originalių įrenginių gamintojai siūlo skirtingus pusiau pakeptus sprendimus.

Atidarykite „Nustatymai“ ir bakstelėkite savo vartotojo vardo arba profilio paveikslėlį, kad pasiektumėte „Apple ID“ informaciją. Apačioje pasirinkite „iPhone“ modelį.

„iCloud“ suteikia jums 5 GB nemokamos saugyklos, kurios gali būti nepakanka atsarginėms kopijoms kurti, atsižvelgiant į tai, kiek duomenų turite. Visada galėjai nusipirkti daugiau arba ieškoti alternatyvos.

Įsitikinkite, kad parinktis įjungta „iCloud Backup“.

Apačioje galite pamatyti, kada paskutinė atsarginė kopija buvo padaryta mažais šriftais. Jei esate nepatenkinti ar atlikote keletą pakeitimų, galite pasidaryti atsarginę atsarginę kopiją, bakstelėdami „Back Up Now“. Tai viskas.

Grįžkite į „Apple ID“ ekraną ir bakstelėkite „iCloud“ čia. Čia galite pamatyti visų programų, kurios naudoja „iCloud“ atsarginėms atsarginėms kopijoms saugoti, sąrašą. Prieš darydami atsarginę kopiją, perjunkite šias parinktis.

„Apple“ daro atsargines atsargines kopijas, tai reiškia, kad atsarginės kopijos sukuriamos tik atlikus pakeitimus. Tai taupo daug laiko.

Taip pat apie „Guiding Tech“

Kas yra žemo duomenų režimas „iOS 13“ ir ar turėtumėte juo naudotis?

Skaityti daugiau

Paaiškintos „iPhone“ atstatymo parinktys

Štai tai. Atlikus šį žingsnį, grįžti atgal negalima. Įsitikinkite, kad norite tai padaryti. Patikrinkite ir dar kartą patikrinkite atsargines kopijas. Pasirengęs? Tada viskas gerai.

Atidarykite „Settings“ ir bakstelėkite Reset, esantį „General“.

Supraskime, ką daro kiekviena naujo parinkimo parinktis.

Atkurti visus nustatymus

Ši nustatymo parinktis ištrins visus nustatymus, išskyrus jūsų asmeninius duomenis. Jūs prarasite visus „Wi-Fi“, „Bluetooth“ ir kitus tinklo nustatymus, ekrano parametrus, tokius kaip tamsusis režimas ir ryškumas, garso nustatymus, pagrindinio ekrano išdėstymą, sistemos parametrus ir pan. Jūsų asmeniniai duomenys, tokie kaip failai, el. Pašto paskyros, nuotraukos ir tt, nebus paliesti. Pažadas.

Ištrinkite visą turinį ir nustatymus

Tai suformatuos jūsų „iPhone“ ir ištrins visus nustatymus bei asmeninius duomenis. Viskas bus taip, kaip buvo pirmą kartą įsigijus „iPhone“. Pamenate, kai pirmą kartą laikėte jį visų rausvų akių?

Naudinga, kai jūsų „iPhone“ sugenda, veikia netinkamai ir nieko daugiau neveikia. Taip pat naudinga, kai norite jį parduoti kam nors kitam.

Iš naujo nustatyti tinklo nustatymus

Tai tiesiog ištrins visus interneto ir mobiliojo tinklo parametrus, pvz., „Wi-Fi“, VPN, „Bluetooth“ ir atitinkamus slaptažodžius. Turėsite juos įvesti dar kartą. Naudinga, kai turite per daug tinklų, dėl kurių vangus elgesys, lėtas internetas ar nepavyksta prisijungti prie tinklo.

Atstatyti klaviatūros žodyną

Jei naudojate klaviatūros programą, tokią kaip „Gboard“, jums nereikia jaudintis, nes ji veikia įvairiose platformose ir išsaugo visus dažnai naudojamus žodžius debesyje. „IOS“ klaviatūros vartotojai, saugokitės. „iOS“ iš jūsų teksto elgesio mokosi siūlyti žodžius. Jūs prarasite visus tuos duomenis. Naudokite jį, kai „iOS“ išmoko per daug rašybos klaidų arba kai klaviatūra neveikia taip, kaip turėtų. O jūs taip pat prarasite visas nuorodas, kurias sukūrėte per daugelį metų.

Pradinio ekrano išdėstymo nustatymas iš naujo

Prarasite visus savo sukurtus aplankus. Visos programos bus išdėstytos numatytuoju formatu. Nebus pašalintos jokios programos. Jums tereiks viską pertvarkyti pagrindiniame ekrane. Jei atvirai, nežinote, kodėl kažkas tai panaudos. Jei noriu pertvarkyti užterštą namų ekraną, galiu tai padaryti tiesiogiai, neprarasdamas visų aplankų.

Iš naujo nustatyti vietą ir privatumą

Kaip rodo pavadinimas, čia prarasite visus vietos ir privatumo nustatymus. Atidarykite „Nustatymai“ ir bakstelėkite „Privatumas“.

Pamatysite programų sąrašą. Šios programos, laikui bėgant, paprašys įvairių leidimų pasiekti duomenis, pavyzdžiui, kontaktus, pranešimus, vietą, fotoaparatą ir pan. Prarasite šiuos nustatymus.

Taigi, kai atidarysite programą, jūsų bus paprašyta duoti leidimą dar kartą, kad ji tinkamai veiktų. Naudinga, kai nesate tikri dėl privatumo ir reikia pradėti nuo naujo. „Apple“ rimtai vertina vartotojo duomenis ir privatumą.

Kaip atstatyti

Gana lengva. Tiesiog bakstelėkite atitinkamą atkurti parinktį, įveskite savo kodą arba PIN kodą ir viskas.

Visada įsitikinkite, kad jūsų „iPhone“ yra įkrautas arba prijungtas prie maitinimo šaltinio. Jūs nenorite to plyti.

Atstatyti pakartokite

Atstatymo parinktis suteikia švarų skalūną, taigi jūs galite pradėti nuo nulio. Tai galimybė pradėti iš naujo. Galite pašalinti triktis, išspręsti kritines klaidas ir klaidas bei dar daugiau naudodamiesi turimomis atstatymo parinktimis. Tiesiog įsitikinkite, kad pirmiausia turite atsarginę kopiją.

„excel goto cell“

Kitas: Naudojate tamsųjį režimą „iOS 13“? Spustelėkite žemiau esančią nuorodą ir sužinokite keletą įdomių patarimų.