banner

Žmonės keičiasi. Vieną dieną jūs esate geriausi draugai su jais, o kitą dieną net nenorite girdėti jų vardo ar matyti jų internetinių profilių. Daugelis plačiai naudoja „Facebook Messenger“, kad galėtų kalbėtis su draugais ir šeima. O kas, jei nebenorite palaikyti ryšio su kuo nors naudodamiesi „Messenger“?

Paprastai jūs užblokuotumėte asmenį. Bet kas nutiks, kai užblokuosite ką nors „Facebook Messenger“? Ar jie gali pamatyti jūsų internetinę būseną? Ar jie gali tau paskambinti? Į visus tokius klausimus atsakysime šiame įraše, nes gilinsimės į tai, kas nutiks užblokavus ką nors „Facebook Messenger“.

Pradėkime iškart.

Jei užblokuosite ką nors „Messenger“, ar jie gali jums pranešti

Ne. Kai kam nors blokuojate, minėtas asmuo negali jums pranešti. Tas pats pasakytina ir apie jūsų pusę. Reiškia, net prarandate galią jiems pranešti. Atidarę pranešimo giją iš abiejų pusių, rasite teksto laukelį, fotoaparato piktogramą ir kitus dalykus, kurių trūksta apatinėje juostoje. Vietoje to mobiliuosiuose įrenginiuose jus pasveikins pranešimas „Negalite atsakyti į šį pokalbį“.

„Google“ vaizdo elementų mikrofono pataisymas

Svetainėje pamatysite pranešimą „Šis asmuo nepasiekiamas“.



Ar užblokuotas asmuo gali jums paskambinti per „Messenger“

Vėlgi, atsakymas yra ne. Užblokavus ką nors „Messenger“, sustabdomas bet koks bendravimas su juo. Laimei, skirtingai nuo blokavimo „WhatsApp“, kur vis dar matote skambinimo mygtukus, „Messenger“ slepia garso ir vaizdo skambučių mygtukus abiem šalims.

Jei ką nors užblokuosite, ar tai pašalins pokalbį

Ne. Užblokavę ką nors, pokalbio gija nebus ištrinta iš bet kurios pusės. Kitaip tariant, seni pokalbiai liks „Messenger“ ir galėsite juos skaityti, kol rankiniu būdu neištrinsite pokalbio gijos.

Ar blokuotų kontaktų būsena matoma internete

Net jei nuspręsite išsaugoti užblokuoto asmens pokalbio giją, negalėsite pamatyti dabartinės ar paskutinės aktyvios būsenos „Messenger“. Ir taip pat nebus užblokuotas asmuo.

Taip pat apie „Guiding Tech“

Populiariausi „Facebook Messenger“ patarimai ir gudrybės

Skaityti daugiau

Kas nutinka istorijoms

„Facebook“ ir „Messenger“ istorijos yra panašios, tačiau skirtingos. Jei skelbiate vienoje platformoje, ji automatiškai skelbiama kitoje platformoje, tuo pačiu pasirūpindama savo privatumo nustatymais.

Kai užblokuosite ką nors „Messenger“, užblokuotas asmuo negalės matyti jūsų „Facebook“ ir „Messenger“ istorijų. Taigi, jei ką nors įdėsite į „Facebook“ istoriją - ten, kur neužblokavote asmens, jie taip pat to nemato, pamiršta „Messenger“ istoriją. Panašiai nematysite užblokuoto asmens pasakojimo „Facebook“ ar „Messenger“.

Ar galite reaguoti į praeities pranešimus

Jei atidarysite užblokuoto asmens pokalbio giją, pastebėsite, kad vis dar matomas reakcijos mygtukas. Jį palietus paaiškės reakcijos. Tačiau bakstelėjus bet kurį iš jų, pamatysite pranešimą, kad pirmiausia turite atblokuoti asmenį.

Kas nutinka grupėms

Grupiniai pokalbiai nedaro įtakos, jei ką nors užblokuosite. Abu galėsite matyti pranešimus vieni iš kitų bendrose grupėse. Tačiau „Facebook“ praneša jums, kai patenkate į grupę, kurioje yra asmuo, kurį „Messenger“ užblokavote kaip atsargumo priemonę.

Ar asmuo informuojamas, kai jūs juos blokuojate

Ne. Kitas asmuo negaus jokio pranešimo. Tačiau jie praras galimybę jums pranešti ar paskambinti, kaip mes matėme aukščiau.

Skirtumas tarp kažkieno blokavimo „Messenger“ ir „Facebook“

Jei manote, kad užblokavus ką nors „Facebook“ ar „Messenger“, rezultatas bus tas pats, mano brangioji drauge, klydai. Abu yra du atskiri dalykai. Iš karto, kai paspausite blokavimo mygtuką „Messenger“, jūsų paklaus, ar norite blokuoti tik jų pranešimus, ar blokuoti juos ir „Facebook“.

Pirmasis blokuos juos tik „Messenger“, o aukščiau paminėti dalykai bus teisingi. Tai neturės jokios įtakos jūsų ryšiui su jais „Facebook“. T. y., Jūs vis tiek galėsite peržiūrėti jų „Facebook“ profilį (liksite draugais su jais „Facebook“) ir bendrauti su jais „Facebook“ (komentuoti ir panašiai). Tik užblokavę juos „Facebook“, prarasite prieigą prie jų profilio (asmuo bus nebendraujamas) ir kitos „Facebook“ sąveikos, įskaitant „Messenger“.

Kaip sužinoti, ar kažkas jus užblokavo „Facebook Messenger“

Kad dalykai liktų privatūs, „Facebook“ neinformuoja ir neleidžia aiškiai pasakyti, kad kažkas buvo užblokuotas. Tačiau tokios klaidos kaip „Šis asmuo šiuo metu negalimas“ arba „Negalite atsakyti į šį pokalbį“ rodo, kad esate užblokuotas. Bet vėlgi, tai nėra tikslus būdas sužinoti, ar buvote užblokuotas. Taip yra todėl, kad kartais jūs galite gauti tą patį pranešimą, jei asmuo išjungia savo „Facebook“ paskyrą.

meniu šablonas google docs
Pro patarimas: Kai kas nors išjungs „Facebook“ paskyrą, vietoje jo vardo matysite „Facebook“ vartotoją.

Kitas būdas sužinoti, ar esate užblokuotas - paprašyti abipusio draugo. Jei jie gali pranešti minėtam asmeniui, tada jūs teisingai atspėjote - buvote užblokuotas.

Taip pat apie „Guiding Tech“

#gtanswers

Spustelėkite čia, norėdami pamatyti mūsų „gtanswers“ straipsnių puslapį

Kas atsitiks, kai ką nors atblokuosite „Messenger“

Panaikinus užblokuoto asmens atšaukimą, visi apribojimai bus pašalinti ir galėsite su jais bendrauti „Messenger“. Tai reiškia, kad galite jiems siųsti žinutes ir jiems paskambinti, peržiūrėti jų internetinę būseną ir istorijas.

Ar gavote praleistų pranešimų, atblokavę „Facebook Messenger“

Kadangi nė viena iš šalių negali pranešti viena kitai, kai viena iš jų yra užblokuota, todėl nėra jokios galimybės praleisti pranešimus ar jų atgauti po atblokavimo.

Kaip užblokuoti ką nors „Messenger“

Štai ką jums reikia padaryti.

Blokuokite programas mobiliesiems

Norėdami užblokuoti asmenis „iPhone“ ir „Android“ programose, atlikite šiuos veiksmus:

kaip pridėti failus į facebook grupę

1 žingsnis: Paleiskite „Facebook Messenger“ ir atidarykite pokalbių giją, kurią norite užblokuoti.

2 žingsnis: Bakstelėkite viršuje esančio asmens vardą.

3 veiksmas: Kitame ekrane bakstelėkite Blokuoti. Jūs gausite dvi galimybes. Bakstelėkite Blokuoti pranešimus.

Blokuoti svetainėje

Tam paleiskite Messenger.com. Užveskite pelę virš kontakto, kurį norite užblokuoti, ir spustelėkite nustatymų piktogramą. Meniu pasirinkite Blokuoti pranešimus.

Atblokuokite „Messenger“

Norėdami tai padaryti programose mobiliesiems, atlikite šiuos veiksmus:

1 žingsnis: Paleiskite „Facebook Messenger“ ir bakstelėkite profilio nuotraukos piktogramą viršuje.

2 žingsnis: Bakstelėkite „Žmonės“ ir „Užblokuoti žmonės“.

3 veiksmas: Bakstelėkite „Atblokuoti dovaną“ šalia asmens, kurį norite atblokuoti.

Taip pat apie „Guiding Tech“

„Facebook Messenger VS Messenger Lite“: kuris jums tinka?

Skaityti daugiau

Padarykite pauzę

Blokavimas yra griežtas būdas išvengti žmonių. Prieš blokuodami ką nors gerai pagalvokite. Laimei, „Facebook“ siūlo kitas alternatyvas, kaip nutraukti ryšį su kitais. Pvz., Galite juos nutildyti arba jų nepaisyti. Kaip ir blokuoti, bet kuriuo atveju kitam asmeniui nebus pranešta.

Kitas: Ar jums patinka skelbti „Messenger“ istorijas? Pakelkite savo „Messenger“ istorijų kokybę ir vėsumo koeficientą naudodamiesi šiais naudingais patarimais ir gudrybėmis.