banner

„Tumblr“ yra nuostabi ir labai lengvai pritaikoma platforma tinklaraščiams kurti, tačiau kas dar geriau, tai įvairios socialinės funkcijos, sklandžiai integruotos į kiekvieną jūsų tinklaraštį. O tai reiškia, kad užuot buvę anoniminiu tinklaraščio administratoriumi, galite lengvai bendrauti su kitais „Tumblr“ vartotojais taip, kaip tai darytumėte socialinės žiniasklaidos platformose, tokiose kaip „Facebook“.

Bet suprantama, kad tai taip pat atneša nemažą dalį su privatumu susijusių rūpesčių, o tas žalios veiklos rodiklis, kurį matote per kažkieno avatarą, rodomas ir jūsų. Jau neminint pranešimo, kuris rodo paskutinį kartą, kai buvote aktyvus bendraudamas su kitais.

„Gmail“ žymėjimas kaip perskaitytą nuorodą

Laimei, „Tumblr“ nėra įsitikinęs, kad verčia savo vartotojus transliuoti savo būseną internete. Taigi, jei norite, galite lengvai išjungti šį reikalą.



Taip pat apie „Guiding Tech“

#tumblr

Spustelėkite čia, norėdami pamatyti mūsų trumpų straipsnių puslapį

Veiklos būsenos išjungimas

Veiklos būsenos išjungimas užtrunka beveik kartą ir tai galima padaryti visose palaikomose „Tumblr“ platformose - darbalaukyje, „Android“ ir „iOS“. Be to, nereikia pakartoti veiksmo visuose savo įrenginiuose, nes jūsų nustatymai visur sinchronizuojami realiuoju laiku.

Tačiau yra tik vienas laimikis. Negalite tiesiog pasirinkti jokio tinklaraščio ir išjungti jo veiklos būsenos - išjungus dalyką, jis neleidžiama naudoti visiems tinklaraščiams, todėl atminkite tai prieš pradėdami.

Žiniatinklis

1 žingsnis: Prisijunkite prie savo „Tumblr“ paskyros. Kai būsite prietaisų skydelyje, spustelėkite paskyros piktogramą ir išskleidžiamajame meniu pasirinkite Nustatymai.

2 žingsnis: Nustatymų ekrane spustelėkite Privatumas.

3 veiksmas: Išjunkite jungiklį šalia parinkties Leisti kitiems pamatyti, kad esate aktyvus. Trumpai turėtumėte pamatyti žalios spalvos išsaugotą pranešimų blykstę, kad nurodytumėte, jog pakeitimai buvo išsaugoti.

„Whatsapp“ pinigų pervedimas

Dabar galite išeiti iš „Nustatymų“ ekrano, o jūsų veiklos būsena nebebus rodoma kitiems vartotojams.

Pastaba: Jei „Tumblr“ nepavyksta išsaugoti pakeitimo, tiesiog iš naujo įkelkite puslapį ir bandykite dar kartą - tada jis turėtų būti išsaugotas gerai.

„Android“

1 žingsnis: Įkelkite „Tumblr“ programą ir bakstelėkite paskyros piktogramą. Kitame ekrane palieskite krumpliaračio formos nustatymų piktogramą.

2 žingsnis: Bakstelėkite Bendrieji nustatymai, tada - Privatumas.

3 veiksmas: Išjunkite jungiklį šalia parinkties Leisti kitiems pamatyti, kad esate aktyvus.

Padaryta!

Pastaba: Matote, kad parinktis Leisti kitiems susirasti jus el. Paštu? Jei nenorite, kad kažkas jūsų rastų per jūsų el. Pašto adresą, tada apsvarstykite galimybę jį išjungti, kad būtų dar daugiau privatumo.

„iOS“

1 žingsnis: Atidarykite „Tumblr“ programą ir bakstelėkite paskyros piktogramą. Tada pasirinkite bet kurį savo tinklaraštį - nesvarbu kuris.

2 žingsnis: Bakstelėkite krumpliaračio formos nustatymų piktogramą. Kaskadinio meniu bakstelėkite Bendrieji nustatymai.

3 veiksmas: Bakstelėkite parinktį, pažymėtą Privatumas.

4 veiksmas: Bakstelėkite jungiklį šalia „Leisti kitiems pamatyti, kad esate aktyvus“.

Viskas padaryta!

turbo lister Mac
Pastaba: Jei išjungėte veiklos būseną naudodami darbalaukį ir nematote pakeitimų, esančių jūsų „Android“ ar „iOS“ mobiliajame įrenginyje, turite priversti mesti ir paleisti „Tumblr“ programą, kad ji įsigaliotų.
Taip pat apie „Guiding Tech“

Kaip paslėpti „Tumblr“ tinklaraštį iš paieškos sistemų ar kitų vartotojų

Skaityti daugiau

Taigi, ar nieko nepraleisite?

Jei išjungsite veiklos būseną, tai užtikrins puikų privatumą. O geriausia tai, kad „Tumblr“ nenubaudo tavęs už išjungtą kitų vartotojų veiklos būsenas. Taigi, skirtingai nei „Instagram“, galite pasižvalgyti, neatsisakydami savo pozicijos, jei norite!

Bet jei jūs tikrai norite išplėsti savo tinklaraštį, kiti „Tumblr“ vartotojai imsis dėmesio apie jūsų veiklos būseną - juk tas nemalonus žalias taškas pasirodo jūsų tinklaraščio antraštėje, atsakymuose ir pokalbių languose. Ir tai iš tikrųjų gali paskatinti lankytojus labiau įsitraukti, jei esate užsiėmęs visų rūšių keistais pranešimais!

Juk aktyvus tinklaraštininkas yra daug įdomesnis, tiesa? Bet ei, tai tavo skambutis.

Kreditas: „Tumblr“ darbuotojai

Taigi, jei turite pakeitimų, tiesiog eikite į „Tumblr“ privatumo skydelį naudodami darbalaukį, „Android“ ar „iOS“ ir tiesiog įjunkite parinktį Leisti kitiems pamatyti, kad esate aktyvus.

Bet jei tikrai norite išsaugoti savo privatumą ar per daug neplanuojate internetinių dienoraščių, greičiausiai nepraleisite progos išjungdami savo veiklos būseną - iš tikrųjų vargu ar ką nors pastebėtumėte.

spalvų šešėlių žaidimas

O kaip dėl to saugaus režimo apribojimo, kuris rodomas tam tikruose tinklaraščiuose? Norite sužinoti, kaip tai apeiti, net neprisijungdami prie savo sąskaitos? Perskaitykite viską apie tai toliau pateiktoje nuorodoje.